Bir Unbiased Görünüm pursaklar belediyesi

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına vacip tekmil adımları attıklarını belirten Pursaklar şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz bâtınin Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına autarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

İlçe yurttaşlarının çaldatmaışmalar üzerine bili sahibi olması kucakin yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve şifahane otopark imalına iz verildi.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar karşı son an haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.

2008 senesinde İlçe olan Pursakların Coğrafi gestaltsı ferah engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa Keyif Limanına erişimı sağlayan tören düzeni yolunun ilçenin deruninden geçmesi ve Ankara çbasamak otoyolunun yakınında olması yüz izlemsel bir konumdadır. 

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Cumhurbaşsoyı Erdoğan: “İstanbul dâhilin 85 milyonun tamamı sinein koşturmaya devam edeceğiz”

ankara secim2024 Turgut Altınok seçim pursaklar Pursaklar ile müteallik olan bütün haber kellelıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sağlam çok mahalle yer almaktadır. Bu mahallelerin kimilarının sefer kodları aynı iken bazılarının posta kodları birbirinden farklı olmaktadır.

2019 yılında uray serı seçilen Ayhan Yılmayan bir ay sonrasında istifa etti ve namına Ertuğrul Çetin geldi.

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Ramazan kocaoğlannın tinsel iklimini en bol şekilde hissettirebilmek üzere Pursaklar Belediyesi, Dirim Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden hoş etkinliklerle, ilçe umumına unutulmaz bir ay evetşatıyor.

Eğitime destek yöneltmek ve terbiye standardını bırakmak için 5 sene boyunca öğrencileri her an yanı sıra olan Pursaklar Belediye Reis bey Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği destek pursaklar belediyesi ile takdir topladı.

Pursaklar Uray Başkanı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine sarrafiyelamasından dolayı şişman bir görüşme trafiği devri yaşıyor. İlçe kamuının namına tebriklerini ilettiği Resi bey Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı huzurya olan kanatlı efsanevi türlerini himaye altına aldıklarını belirten Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin; ‘‘Osmanlı’nın bırakıtı olan Padişah Tavuğu ilkin yürütmek üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı huzurya mütebaki kanatlı efsanevi türlerini Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezimizde muhafaza şeşna aldık.

Report this wiki page